Як приготувати млинці з м'ясом

18 января 2017 (21:28:16)


У моїй родині всі дуже-дуже люблять пельмені. Їли б їх і вареними, і смаженими, і у вигляді супу. Але не завжди є час возитися з приготуванням пельменів. Тому, замість пельменів, я в таких випадках готую млинці з м'ясом, звані бендерики. Бендерики - це млинці фаршировані м'ясом, мають форму трикутників. Крім м'яса начинкою може бути курячий фарш з цибулею, сир, гриби. Але саме бендерики з м'ясом за смаком дуже нагадують пельмені.

Бендерики з м'ясом рецепт:

для м'ясного фаршу:

  • 0,5 кг свинини;
  • 2-3 ріпчасті цибулі;
  •  сіль, мелений чорний перець за смаком.

для млинців:

  • 2 яйця;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 250 мл молока;
  • 320 г борошна;
  • 600-750 мл води, краще газованої;
  • масло для смаження;
  • додатково 1-2 яйця для змочування.

Як приготувати бендерики з м'ясом:

Спочатку приготуємо млинці.
Для цього змішаємо яйця, цукор, сіль, масло і половину молока.
Додамо борошно і ретельно вимішати суміш ручним віночком або міксером до однорідної густої консистенції.
Поступово, продовжуючи збивання, додамо в цю суміш решту молока і воду.
Тісто для млинців повинно вийти досить рідким, тоді і млинці вийдуть тонюсенькими.
Залишити тісто на 15-20 хвилин для дозрівання.
Смажимо млинці на сковорідці, злегка змащеній олією.
Готові млинці складаємо на плоску тарілку.
Уклавши на стопку останній млинець акуратно перевертаємо стопку так, щоб нижній млинець виявився зверху. Цю операцію проробляємо для того, щоб млинці стали більш податливими при загортанні.

Начинка для Бендерики з м'ясом:

У блендері або м'ясорубці подрібнюємо цибулю, додаємо і подрібнюємо свинину.
До отриманого фаршу додаємо сіль і мелений чорний перець, ретельно перемішуємо.

Як загортати бендерики:

Для цього гострим ножем розрізаємо всю стопку млинців на дві напівкруглих частини.
На кожну половинку млинчика викладаємо близько 1 столової ложки м'ясного фаршу і рівномірно його розмазує.
Подумки поділяємо півколо на 3 секції і загортаємо бендерики в формі трикутників.
На цьому етапі бендерики можна заморозити і у нас вийде бендерики-напівфабрикат, які в подальшому можна приготувати без попередньої розморозки.

Як смажити бендерики:

У мисці розмішати вінчиком 1-2 яйця до однорідного стану.
Занурити бендерики в яйце і відразу ж викласти на гарячу сковорідку, змащену маслом.
Обсмажити бендерики до рум'яної скоринки.
Бендерики з м'ясом фото
Готові млинці з м'ясом можна полити сметаною.

Влітку, коли жарко і не хочеться зайвий раз підігрівати приміщення спекотної млинців, можна приготувати бендерики з лаваша. Просто змастити м'ясною начинкою смужки лаваша і згорнути їх трикутниками. Смажити точно таким же способом, як приготувати млинці з м'ясом.

Будьте здорові, я бажаю вам щастя!

Комментарии